tiistai 24. huhtikuuta 2007

Korkkaan blogini

Pitkään oli tarkoitus avata oma inttiblogi samana päivänä, kun tämän vuoden ensimmäinen erä astui palvelukseen. Ei löytynyt aikaa ja viimein, kun sain perustettua blogin eräälle toiselle palveluntarjoajalle, en osannutkaan käyttää sitä. Niinpä nyt, puoli yksi yöllä, sain idean kokeilla bloggeria ja tämähän toimii. Tässä se nyt siis on.

Heinäkuussa suuntaan kohti Santahaminaa. Pitkästä aikaa jännittää ihan pirusti. En jaksaisi odottaa ja samalla olen tyytyväinen, että lähtöön on vielä pieni hetki. Olen kuluttanut aikaani lukemalla vanhoja inttiblogeja, nyt intissä olevien ja sinne menevien kirjoituksia. Pistin tänään varaukseen Tyttö intissä -kirjan (vaikka pitäisi lukea historian pääsykokeisiin) ja saan päivä päivältä enemmän inttiin liittyviä kysymyksiä vastattavaksi. Se kait kertoo siitä, että heinäkuu alkaa tosiaan olla aika lähellä.

Joku päivä kopioin arkiblogistani muutamia inttiin liittyviä kirjoituksia tänne, niin sitten kaikki aiheeseen liittyvät tekstit ovat kätevästi samassa paikassa.

Tervetuloa ja toivottavasti blogistani tulee olemaan hyödyksi, tiedonjanon tyydyttäjäksi ja mielenkiinnon herättäjäksi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heinäkuussa tavataan! Lisään mun inttiblogiin linkin tähän sun blogiin, jos sopii?

ansku kirjoitti...

Sopii oikein hyvin! Minäkin voisin lisäillä sun blogin tähän, eilen en enää jaksanut säätää lisätietoja.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan matkaan. Hyvin se varmasti menee jos ei loukkaantumisia satu, kunhan vain päätät selvitä. Saako udella oletko treenannut jotenkin erityisesti inttiä varten ja millaista liikuntataustaa sulla on muuten?

Muiden kokemuksista lukeminen on varmaan hyväksi. Itseäni ainakin mietityttää olisiko joihinkin asioihin osannut suhtautua fiksummin ja toimia toisin, jos olisin etukäteen varautunut. Tyttö intissä -kirjaa olen vähän selaillut ja ihan hyviä huomioita siellä näytti olevan myös nykyään palvelukseen astuvien kannalta, vaikka kaikesta en ollut samaa mieltä kirjoittajan kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Sopii! Minäkin lisään sut :)

Anonyymi kirjoitti...

Luin muuten tuon tyttö intissä kirjan ja oli tosi hyvä! suosittelen! Ei oo kerrottu ruusuisia kuvitelmia armeijasta vaan ronskin realistisesti kaikesta mitä siellä on :)

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan mielenkiinnolla sun tulevia merkintöjä. Inttiä en ole käynyt, vaikka pitkään on tehnyt mieli. Opiskelen muuten historiaa. Tsemppiä pääsykokeisiin!