sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

Hikeä ja herkkuja

Olin laiskotellut viikon aikana näin kuntoilumielessä, joten tänään päätin ottaa vähän takaisin. Edellinen viikko oli kyllä sisältänyt yhden aika raskaan salitreenin (tosin lähinnä raskaan vain siksi, että oli ollut taukoa ja kello oli ilta) ja pitkiä lenkkejä koiran kanssa, mutta muuten oli ollut hiljaisempaa.

Niinpä menin tänään ensin tunniksi kuntonyrkkeilytreeneihin, johon oli iskenyt vappukato ja paikalla oli vain kolme kurssilaista itseni lisäksi. Ei se menoa haitannut, oli silti kivat treenit, vaikka parini olisin minut varmaan 20 cm pidempi, harteikas mies. Treenilämmöt vedettiin kävelemällä, joka oli hieman turhauttavaa, kun on tottunut juoksemiseen... Mutta eihän sitä sovi keski-ikäisiä naisia juoksuttaa, kun eivät muuten tulisi seuraavalla kerralla. Heti ensimmäisten lyöntisarjojen alussa ohjaaja tuli kysymään minulta, että olenko harrastanut jotain "potkulajia" aikaisemmin. Vastasin myöntävästi ja ohjaaja sanoi, että sen näkee jalkojeni asennosta. Hih. Tunti sisälsi yksinkertaisia, mutta mukavasti hikeä pintaan nostavia lyöntisarjoja, koordinaatioharjoituksia pallon kanssa ja vähän jumppaa painon kanssa. Kevyet treenin savate formeen verrattuna ja ehkä siksi jaksoikin vetää aikamoisella temmolla niitä lyöntisarjoja. "Hirveetä vauhtia vedät", sanoi parinikin nauraen.

Tunnin jälkeen olin aluperin ajatellut, että vedän kevyen salitreenin perään. Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että tein normaalin treenin suurimmilla mahdollisilla (saliohjelmassa määritellyillä) toistoilla. Loppuun vielä 100 vatsalihasta, 40 sivuvatsalihasta ja 150 kappaletta selkälihasliikkeitä lattialla. Kelpaa lähteä vapun viettoon.

Jotta en antaisi liian täydellistä kuvaa treeneistäni, myönnettäköön, että vatsalihasliikkeissä kädet eivät aina löytyneet sieltä niskan takaa ja punnerruksien kanssa olen yhtä epätoivoinen kuin ennenkin. Kohta soitan sille omaohjaajalle ja pyydän apua, tämä on liian nöyryyttävää.

Joka tapauksessa, kaiken tuon työn kuitenkin pilaan kohta, sillä ohjelmassa olisi banaanisuklaamuffinsseja ja tippaleipiä.

Ihan pahalta tuntuu, mutta kun tekee mieli!

Ensi viikolla ohjelmassa kaksi salitreeniä, joku hassunhauska tanssitunti, juoksua ja ensimmäinen kerta shindoa. Sitä seuraavalla crossingin starttitunti, kuntonyrkkeilyä, kaksi salikertaa sekä päivä, jolloin ensin on taas se hassunhauska tanssitunti ja sen jälkeen toista rentoutusvenyttelyä, chiballia. Saas nähdä mitä tulee. Juoksemaankin täytyy muistaa mennä, edes lyhyt lenkki.

Huomenna hurvittelemaan...

Ei kommentteja: